(946)RED

TRENUTAČNO NIJE RASPOLOŽIVO

75.070 kn
Opis

JEDINSTVENO IZDANJE

U 2015. godini koju obilježava 40. godišnjica osnivanja tvrtke Giorgio Armani i 130 godina od osnivanja Piaggio Grupe, Giorgio Armani osmislio je novu verziju Vespe 946. Krenuo je od boje, za koju je dizajner odabrao posebnu nijansu sive s blagim naznakama zelene, vidljive samo pod određenim svjetlosnim uvjetima.

Vespa 946 imenom se referira na 1946. godinu kad se pojavio skuter koji je postao poznat u cijelom svijetu kao ikona i simbol talijanske elegancije, a obilježavaju ga linije koje uvijek iznova na suvremeni način reinterpretiraju izvorni Vespa stil. Metalni dijelovi sa satiniranom završnom obradom u skladu su s mat bojom tijela Vespe. Natpis Emporio Armani nalazi se sa strane, a slavni logo s orlom smješten je iznad prednjeg svjetla.

Vespa 946 Emporio Armani nije samo simbol stila, nego i tehnologije. Aluminijski blokovi cilindara, završna obrada u smeđoj koži, ekskluzivna dodatna oprema, elektronski sustav za pomoć pri vožnji (koji se povezuju s najnovijim uređajima s pristupom internetu) upotpunjuju najsuvremeniji četverotaktni agregat s elektronskim ubrizgavanjem, idealan za gradsku vožnju s niskom potrošnjom i minimalnom emisijom štetnih plinova. Dvostruki disk promjera 220 mm, dvokanalni ABS sustav i velika kola od 12'' jamstvo su maksimalne sigurnosti na cesti.

pdf