MOTO MONDO d.o.o.

Hanuševa bb
10000 Zagreb
Croatia

tel : 01/3012 700
tel : 01/3012 800
fax: 01/3012 900

prodaja@moto-mondo.hr

servis@moto-mondo.hr 

RADNO VRIJEME:

Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Pauza: 12:00-12:30

Subota: 09:00 - 13:00

+385 1 3012 700 | +385 1 3012 800
+385 1 3012 900 

Novosti

DISNEY I VESPA - Uzbudljiva suradnja

Milano, 21. lipnja 2023.: Dva legendarna brenda surađuju na ograničenom izdanju koje slavi  posebnu obljetnicu: Vespa predstavlja Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

Dva jedinstvena brenda od svojih početaka utjelovljuju duh vremena zahvaljujući ikonografiji satkanoj od nepogrješivih oblika i boja. Vespa cijeni slobodu i zabavu, vrijednosti koje dijeli s Disneyjevim vrijednostima pripovijedanja i maštanja, što je kombinacija za savršenu suradnju. Super slavni skuter nedavno je postao sama materijalizacija snova u fantastičnoj pustolovini Luca, Disneyjevom i Pixarovom animiranom remek-djelu.

Danas se ove dvije bezvremenske ikone okupljaju na posebnom projektu za Disney100, kojim Vespa odaje počast ovoj obljetnici globalnom suradnjom dva jedinstvena brenda s Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

Vespa je više od pukog prijevoznog sredstva. Ona je način života, produžetak osobnosti vozača, njegove povijesti i putovanja. Prekrasna suputnica koji u ovom posebnom izdanju pušta mašti na volju i ohrabruje nas da sanjamo velike snove.

Michele Colaninno, izvršni direktor za globalnu strategiju, proizvode, marketing i inovacije Piaggio Grupe, komentirao je ovu suradnju: „Snovi nam omogućavaju da gledamo u budućnost s optimizmom, čak i u složenim vremenima poput današnjih. Bezvremenska ikona kao što je Vespa nije mogla ne proslaviti, u ovoj vrlo posebnoj prigodi Disneyjeve 100. obljetnice, jednako trajnu ikonu kao što je Mickey Mouse, odajući počast kreativnosti, mašti, bezbrižnosti i zabavi – istim vrijednostima koje se oduvijek vezuju uz Vespu, kako prije, tako i danas. Ova suradnja Vespe i Disneya predstavlja proslavu dviju povijesnih kompanija koje imaju zajednički san: omogućiti svima slobodno izraziti svoju maštu.”

Claire Terry, viša potpredsjednica, Disney potrošački proizvodi, igre i izdavaštvo EMEA, rekla je: „Baš kao i Mickey Mouse, Vespa je kulturna ikona, evocira osjećaj zabave i pustolovine te zajedno čine prekrasnu kombinaciju, doista proširujući naše bezvremensko pripovijedanje. Nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo ovu verziju kultnog skutera predstaviti našim obožavateljima na našu stotu obljetnicu i donijeti sav Mickeyev šarm i osobnost na cestu, gdje god ljudi požele ići!”

Za ovu suradnju, Vespa Primavera 50, 125 i 150 obojene su u crnu, crvenu, bijelu i žutu: iste nijanse koje su desetljećima karakterizirale najpoznatijeg miša Walta Disneya. Žuti kotači podsjećaju na cipele Mickeya Mousea, dok crni retrovizori podsjećaju na njegove nepogrješive okrugle uši. Grafički uzorak koji ocrtava siluetu lika ukrašava obje strane skutera kao i prednji dio. Sve to nije moglo proći bez potpisa Mickeya Mousea na sjedalu i na prednjem štitu.

Disney Mickey Mouse Edition by Vespa dolazi s odgovarajućom kacigom u istim zadivljujućim bojama.