SHIRO moto kacige

shiro ban

MOTO MONDO d.o.o.

Hanuševa bb
10000 Zagreb
Croatia

tel : 01/3012 700
tel : 01/3012 800
fax: 01/3012 900

prodaja@moto-mondo.hr

servis@moto-mondo.hr 

RADNO VRIJEME:

Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 13:00
+385 1 3012 700 | +385 1 3012 800
+385 1 3012 900

U subotu, 06.08.2022. NE RADIMO

 

V85 TT SE

EVOCATIVE GRAPHICS: ŽUTA SAHARA, CRVENA KALAHARI

98.890 kn
Opis

 

DOGOVORITE PROBNU VOŽNJU

Telefon: +385 1 3012 700, +385 1 3012 800

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Adresa: Hanuševa bb, 10000 Zagreb

 

ROCK(S) ‘N’ ROAD(S)

Stvoren za najteže pustolovine, V85 TT priziva ugođaj legendarnog Paris-Dakar relija i drugih utrka. Predivan spoj poznatog orla iz Mandella s linijama suvremenog klasika stvorio je savršeni motocikl za putovanja svake vrste po svim terenima.

v85 1

PRVI MOTO GUZZI KLASIČNI PUTNI ENDURO

Jednostavnost forme, lakoća vožnje i praktičnost ključni su elementi kojima se V85 izdvaja kao jedinstveni motocikl dok dizajn i stil govore jezikom slobodnog duha koji žudi za kilometrima ceste ispred sebe.
V85 TT naizgled kombinira klasični stil i off-road svijet s naprednom tehnologijom poput digitalne instrumente ploče i LED svjetala. Dnevna prednja svjetla ponosno ističu siluetu Moto Guzzi orla.
Mali zatamnjeni vjetrobran i štitnici za ruke čine ga motociklom za vožnju tijekom cijele godine, spremnim krenuti u pustolovinu gdje god zaželite.

DUH ISTINSKOG PUSTOLOVA

Okvir od visoko otpornog čelika pruža superiornu stabilnost dok upravljivost pridonosi i ovjes hoda 170 mm, kočni sustav upravljan Continental ABS centralnom jedinicom i žbičani kotači od 17'' sprijeda i 19'' straga. Ova kombinacija elemenata uistinu ističe svestranost V85 TT-a i lakoću upravljanja u vožnji. Kao da to nije dovoljno, ovo je jedini motocikl u segmentu koji koristi kardanski prijenos, nadmoćan pogonu s lancem jer je čišći i ne zahtijeva održavanje.

POTPUNO NOVI AGREGAT STVOREN ZA UZBUĐENJA

Glavna zvijezda na motociklu je zračno hlađeni poprečni 90° V-twin s bregastom osovinom u bloku motora i dva ventila po cilindru, ponos i tradicija orla iz Mandella. Obujam od 853 cm³ i materijali poput titanija koji se češće viđaju na trkaćim motociklima, daju modelu V85TT još više karaktera.

MAKSIMALNE PERFORMANSE NA SVIM TERENIMA

Kad stavite kacigu i rukavice te očistite um, sve što preostaje je podignuti noge s tla i uživati u putovanju, za što vam V85 TT nudi tri moda vožnje:
Road: cestovni mod za čisto uživanje
Rain: kišni mod kad nedostaje gripa i želite dodatni osjećaj sigurnosti
Off-road: kad želite pomaknuti granice i iskusiti off-road performanse. 
V58 TT je stvoren za duže vožnje. Spremnik goriva od 23 litre je najveći u klasi što znači da će ispuniti zahtjeve čak i najzagriženijih putnika na duge staze.

TEMPOMAT NADOHVAT PRSTA

Lakoća vožnje V85 TT zasluga je i instrumentne ploče. Djelomično sakriveni štitnicima za ruke, sve upravljačke komande su pristupačne dok se tempomat može aktivirati jednim pritiskom prekidača kako bi smanjili ili povećali brzinu. Zadržavanje stalne brzine da autoputu nikad nije bilo lakše, tako da se možete jednostavno fokusirati na uživanje u vožnji.

NEMA POTREBA ZA PREKIDOM VEZE (OSIM AKO TO NE ŽELITE)

Tradicija je možda u srcu ovog motocikla, ali to ne znači da zanemaruje budućnost. TFT digitalni ekran veličine 4,3'', izuzetnog osvjetljenja i definicije daje vam sve potrebne informacije tijekom puta, a tehnologija i povezivost proširuju standardne mogućnosti instrumentne ploče, pa na putu možete uživati u glazbi, pozivati i primati pozive, koristiti navigaciju itd. Ovo omogućava Moto Guzzi MIA, multimedijska platforma uz pomoć koje možete spojiti vaš pametni telefon s motociklom putem središnje elektroničke jedinice, a koja je dostupna u Moto Guzzi katalogu dodatne opreme.

DETELJI ČINE RAZLIKU

Široka ponuda originalne dodatne opreme, dizajnirana, razvijena i proizvedena od strane Moto Guzzija nudi vam mogućnost prilagodbe V85 TT kako bi bio jedinstven i vaš. Bez obzira na kakav put krećete, V85 TT će ga pretvoriti u izvanrednu, nezaboravnu pustolovinu.

EVOCATIVE GRAPHICS

Verzija s posebnim grafikama ističe se crvenom bojom okvira,dvobojnim dijelovima i perforiranim sjedalom od ekološke kože koje uključuje Moto Guzzi logotip od sivog konca i dvostruki prošiv. Također ima i gume izraženijeg profila za off-road izgled i osjećaj te zaštitu prednje vilice u boji spremnika goriva.