V85 TT Centenario

90 v-twin
853ccm
56kw @ 7.500rpm

98.690 kn
Opis

MOTOCIKL STOLJEĆA

V85 TT CENTENARIO proslava je sna koji seže 100 godina unatrag. Utjelovljuje strast za pustolovinom i slobodom koja ubrzava puls i donosi boje i simbole legendarnog modela “Otto cilindri”. Samo jedan pogled na mat zelene bočne oplate i prednji blatobran, mat sivi spremnik goriva i smeđe sjedalo dovoljno je kako bi shvatili da ste u društvu nečeg posebnog. Logo posvećen 100-toj obljetnici nalazi se na prednjem blatobranu, dok je legendarni orao iz Mandella na spremniku goriva u zlatnoj boji. Ovo je jedinstvena prilika za iskusiti radost vožnje motocikla stoljeća, svaki dan.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 DIZAJN - DOSTUPAN SAMO U 2021. GODINI
“Proslava 100 godina jedinstvenih uzbuđenja i emocija” bila je kratka uputa izvanrednom timu dizajnera u Mandello del Lariu. Rezultat je V85 TT CENTENARIO, motocikl koji pršti čistim Moto Guzzi duhom u svakom detalju, dizajniran kako bi utažio žeđ za pustolovinama svakog Guzzi obožavatelja. Ovo posebno izdanje, dostupno samo u ovoj godini, motocikl je koji svaki strastveni obožavatelj mora imati jer prepoznaje priliku života.


STIL - PUTOVANJE NATRAG KROZ VRIJEME

V85 TT CENTENARIO ne možete zamijeniti s drugim motociklom. Jednostavne linije i elegantni, ekskluzivni detalji poput posebnog stoljetnog logotipa na prednjem blatobranu, velikog sivog spremnika goriva te udobnog smeđeg sjedala odmah ga izdvajaju od ostalih. Kruna svega je logo orla u prigodnoj zlatnoj boji koji ukrašava bokove spremnika goriva i dodatno naglašava zelenu boju bočnih oplata i prednjeg blatobrana. Jedinstveno odavanje počasti legendarnom “Otto cilindri”.


AGREGAT - REZULTAT STAROG PRISTUPA: INOVACIJA
Moto Guzzi je uvijek težio stalnim inovacijama, a V85 TT CENTENARIO nije iznimka. Legendarni zračno hlađeni poprečni 853 cm³ V twin dvocilindraš sada udovoljava Euro 5 normi. Redizajniran kako bi vam srce još brže zakucalo, sada isporučuje moćnih 76 KS i maksimalni okretni moment od 85 Nm pri 5000 okretaja.